Rabo Clubsupport. Help Scouting ons doel te bereiken

Scouting Zeddam doet mee aan de Rabo Clubsupport (voorheen Rabo Clubkas Campagne) van Rabobank Graafschap.

Leden van Rabobank Graafschap kunnen van 5 oktober t/m 25 oktober 2020 vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Hoe meer stemmen een vereniging heeft gekregen, hoe hoger de bijdrage. U steunt ons toch ook?

Hoe kunt u stemmen?
Het is voor Scouting Zeddam belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor de aanschaf van onze nieuwe patrouilletenten. Het zou fantastisch zijn als u, uw familie en vrienden helpen door op ons te stemmen tijdens de Rabo Clubsupport.

Leden van de Rabobank ontvangen via de post een stemkaart met mail hun stemcode en de link naar de stemsite.

Meer informatie?
Kijk voor meer informatie over het lidmaatschap en de Rabo Clubsupport op https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/

Help je club! Beslis mee van 5 oktober t/m 25 oktober 2020 en help Scouting Zeddam. Alvast bedankt voor uw steun!

Met vriendelijke groet,

Scouting Zeddam

Rabobank Clubsupport Leaderboard 728x90px Woody V5 F02

explorers zomerkamp 2013 (5) (383x640)