Stem op Scouting Zeddam met de Rabobank Clubkas Campagne 2018!

Leden van Rabobank Graafschap kunnen van 5 april t/m 19 april 2018 vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Dit jaar stelt de bank weer een bedrag van € 150.000! beschikbaar. Deze stemmen zijn dus geld waard. Na afloop van de stemperiode wordt dit bedrag gedeeld door het totaal aantal uitgebrachte stemmen. Hoe meer stemmen een vereniging heeft gekregen, hoe hoger de bijdrage. U steunt ons toch ook?

Hoe kunt u stemmen?

Het is voor Scouting Zeddam belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor het verbeteren van de inbraak en vlucht-veiligheid en energiebesparende maatregelen van onze Blokhut. Het zou fantastisch zijn als u, uw familie en vrienden helpen door op ons te stemmen tijdens de Rabobank Clubkas Campagne.

Leden van de Rabobank ontvangen deze week via de post een stemkaart met mail hun stemcode en de link naar de stemsite.

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne op

Help onze club en beslis mee van 5 t/m 19 april 2018!

Alvast bedankt voor uw steun!

RABOGR027 Facebook Header

Kabouterkamp_1990_20