Laat je uitdagen door Scouting!

Scouting heeft voor elke leeftijdsgroep een verschillend spelprogramma ontwikkeld. Deze zijn erop gericht dat kinderen en jongeren een plezierige tijd hebben en zich ontwikkelen in al hun mogelijkheden. Het accent ligt daarbij op elementen als samen spelen, samen werken, toenemende zelfstandigheid, waarden en normen, buitenleven en wereldoriëntatie.

Scouting in Zeddam

De St. Oswaldusgroep heeft op dit moment ± 100 jeugdleden. In Zeddam hebben we gemengde leeftijdsgroepen:

Bevers

5 - 7 jaar: bevers

7 - 11 jaar: welpen

Scouts

11 - 15 jaar: scouts

Explorers

15 - 18 jaar: explorers

STAM logo

18+ jaar: stam

Laat je uitdagen en ontdek Scouting! Vanaf 5 jaar oud is er bij Scouting veel mee te maken. Hoe ouder je bent, hoe groter en uitdagender het avontuur! Ben je 18 jaar of ouder en vind je het te gek om kinderen en jongeren een uitdagend spelprogramma te bieden en toffe kampen te organiseren? Word dan vrijwillger!

OF word vrijwilliger!

Klik op de afbeelding voor meer informatie:

Gezocht leider