Beverleiding

beverleiding 2017

De beverleiding zorgt er iedere keer weer voor gezellige opkomsten en kampen.

Naam: Rebbel
Beroep: Winkel medewerkster
Verdere hobby’s: Scouting
Over Rebbel: Ik vind het leuk om creatieve dingen te doen bij de bevers. Ik houd heel veel van dieren en heb zelf ook twee honden.

Naam: Keet Kleur
Beroep: Verkoopmedewerker bij een bouwmarkt
Verdere hobby’s: Creatief bezig zijn, zwemmen en Scouting
Over Keet: Keet is altijd vrolijk en houdt van grapjes maken, creatief bezig zijn en van avontuur. Met Keet gaan de bevers altijd op avontuur en leren ze creatief bezig zijn. Samen maken we de mooiste creaties en als je een beetje verdrietig bent kan je altijd bij Keet terecht en hij vrolijkt je weer op.

Naam: Stanley Stekker
Woonplaats: Braamt
Beroep: Studeert Cultureel Maatschappelijke Vorming aan de Hogeschool Utrecht
Verdere hobby’s: Ballroom en latin dansen/ theater
Over Stanley: Stanley Stekker staat bekend om zijn technische snufjes en zijn gadgets. Met Stanley ga je dan ook op zoek naar manieren hoe je dingen kan bouwen.
Stanley is als sinds zijn 7e lid bij scouting Zeddam en heeft het nog altijd naar zijn zin.

Naam: Sterre Stroom
Woonplaats: Nijmegen
Beroep: Studeert Bedrijfskunde MER (management, economie en recht) aan HAN in Nijmegen
Verdere hobby’s: Tennis, reizen, winkelen
Over Sterre:

Sterre is een stoere vrouw die houdt van kamperen en reizen. Ze is altijd in voor een speurtocht of gave activiteit.

Dit kan ik erg goed koppelen aan mezelf. Ik houd van uitdagende activiteiten en het liefste lekker buiten. Met als uitgangspunt: op een spelende manier leren.

Naam: Steven Stroom
Beroep: Medewerker Horeca Centerparks
Verdere hobby’s: Reizen, zwemmen en de stam
Over Steven:
Steven is zelf pas laat bij Scouting  gekomen. Ik was 11 jaar toen ik bij de scouts ben begonnen. Ik vond het super, vervolgens naar de explorers en toen als (hulp)leiding gevraagd en nu al 11 jaar met veel  plezier beverleiding. Ik hoop dat het avontuur nog lang niet klaar is.

bevers@scoutingzeddam.nl

5 - 7 jaar