Explorer begeleiding

De explorer begeleiding begeleidt iedere week de explorers bij hun opkomsten.

explorer begeleiding foto 2019

Naam: Arjan
Geboortedatum:
27 juni 1981
Beroep: Mechanisch Systeemontwikkelaar bij een techisch bedrijf
Verdere hobby’s: Wielrennen, mountainbiken en af en toe helpen op de ouderlijke boerderij
Over Arjan: Ik ben als welp begonnen bij Scouting Zeddam in 1988 en via de verkenners, de Ropa's (huidige scouts en explorers) bij de leiding gekomen; eerst zo'n 10 jaar als scoutsleiding en sinds een paar jaar als explorer begeleiding. Inmiddels dus al bijna 30 jaar lid en nog altijd met veel plezier; je blijft er jong bij tussen al die jongelui :-)
Naast mijn functie als leiding ben ik ook actief (geweest) met de 'Verbouwing 2016' van de Blokhut.

Naam: Antal
Beroep:  Medewerker Horeca Centerparks
Verdere hobby’s:  Reizen, zwemmen en de stam
Over Antal:  Antal is zelf pas laat bij Scouting gekomen. Hij was 11 jaar toen hij bij de scouts is begonnen. Hij hoopt dat het avontuur nog lang niet klaar is.

Naam: Frank
Woonplaats: ‘s-Heerenberg
Beroep: Administrateur
Verdere hobby’s: Wielrennen en carnaval
Over Frank: Van een spannende quiz tot een estafette race organiseren bij Frank is alles wel mogelijk. Zet daar bovenop nog een flinke dosis humor en de explorers zitten bij hem wel gebakken voor sport- en spelmogelijkheden.

Naam: Maaike
Woonplaats: Zeddam
Beroep:  Studeert Bedrijfskunde MER (management, economie en recht) aan HAN in Nijmegen
Verdere hobby’s:  Tennis, reizen, winkelen
Over Maaike: Maaike is een stoere vrouw die houdt van kamperen en reizen. Ze is altijd in voor een speurtocht of gave activiteit.

Dit kan ze erg goed koppelen aan zichzelf, ze houdt van uitdagende activiteiten en is het liefste lekker buiten. Met als uitgangspunt: op een spelende manier leren.

Naam: Nancy
Woonplaats: Nijmegen
Beroep: Schadebehandelaar
Verdere hobby’s: Muziekfestivals bezoeken en films kijken
Over Nancy: Creatieve ideeën en oplossingen zijn voor Nancy geen enkel probleem. Ze heeft regelmatig contact met andere verenigingen en zet zich ook in voor de diversiteit binnen Scouting Nederland.

Naam: Patrick
Woonplaats: Sinderen
Beroep: Dierenverzorger
Verdere hobby’s: Fotograferen, reizen en primitief koken
Over Patrick: Patrick is een echte natuur- en dierliefhebber en kan hierover mooie verhalen vertellen tegen de explorers. In zijn vrije tijd reist hij graag en komt zo regelmatig nieuwe recepten tegen die we vervolgens weer gebruiken met bijvoorbeeld een primitief koken opkomst.

Naam: Luc
Beroep:
Over Luc:

15 - 18 jaar

elke vrijdagavond van 20:00 - 22:00u

explorers zomerkamp 2014 (86) (640x480)