Leiding worden tijdens je explorertijd?

Tijdens je explorertijd kun je bij Scouting Zeddam hulpleider worden van de bevers en/of welpen. Je hebt namelijk de leeftijd van 16 jaar bereikt. Dit is prima te combineren met de explorers, aangezien de bevers op zaterdag hun opkomsten hebben van 10.30 – 12.30 uur en de welpen draaien hun opkomsten ook op zaterdag en wel van 14.00 – 16.00 uur. In je explorer tijd kun je dan kijken of dit echt iets voor je is.

welpenkamp 13
De bevers
De welpen

Wat kun je gaan doen, na je Explorer tijd?

Als je echt te oud bent geworden voor de explorers dan kun je ervoor kiezen om leiding te gaan geven bij de bevers en/of welpen en/of scouts. Je hoort er dan dus echt bij en zal daarom ook cursussen gaan volgen. Wat je uiteindelijk een goede leider zal maken. Maar je kunt er ook voor kiezen om bij de stam te komen. Of gewoon Scouting Zeddam te ondersteunen bij activiteiten, zoals oefen- en zomerkampen, Heitje voor een Karweitje of een Sint-Joris dag.

De bevers
De welpen
stam groepsfoto
De scouts