Scoutsleiding

De scoutsleiding zorgt er iedere keer weer voor dat alles op rolletjes loopt voor zowel de opkomsten als de kampen. Het team bestaat uit de volgende 11 personen:

Bart
Meubel- en interieurbouwer
Karper vissen, carnaval en techniek
Over Bart:
Voor vragen over bouwwerken kan iedereen bij Bart terecht. Even een tafel in elkaar zetten is voor hem geen probleem en hij deinst er niet voor terug om zijn handen smerig te maken. Verder is Bart ook nog welpenleider.

Daan

Studeert Facility Management

Verdere hobby’s:

Tennis en stappen met vrienden

Over Daan:

Vrolijkheid en gezelligheid, dat is de juiste omschrijving voor Daan. Een praatje of een mop is dan ook zo gemaakt. Daarnaast is vuur maken en koken ook een van zijn specialiteiten.

Femke

Wijnbergen

Studeert meubel- en interieurbouw

Stappen met vrienden

Over Femke:

Door haar studie weet Femke precies hoe de scouts een mooi bouwwerk kunnen pionieren. Daarnaast verzint ze ook graag raadsels en spellen voor de scouts.

‘s-Heerenberg

Administrateur

Wielrennen en carnaval

Over Frank:

Van een spannende quiz tot een estafette race organiseren bij Frank is alles wel mogelijk. Zet daar bovenop nog een flinke dosis humor en de scouts zitten bij hem wel gebakken voor sport- en spelmogelijkheden.

Stokkum

Studeert ICT

Klimmen, snowboarden en carnaval

Over Jan:

Voor outdooractiveiten kunnen de scouts bij Jan terecht. Een gave dropping of klimavontuur niets is hem te gek. Ook weet hij veel van routetechnieken en dat komt goed van pas als de scouts het even niet meer weten hoe ze verder moeten lopen met bijvoorbeeld een hike.

Johnny

Vrachtwagenmonteur

Karper vissen, carnaval en techniek

Over Johnny:

Voor het grote en zware werk is Johnny precies geschikt. Zijn kennis van techniek komt dan ook goed van pas voor de scouts als ze iets willen leren hoe ze iets moeten maken. Johnny is ook nog welpenleider.

Karin

Azewijn

Technisch Werkvoorbereider

Verdere hobby’s:

Wandelen, lezen en leuke activiteiten ondernemen met haar dochters

Over Karin:

Voor gave buitenactiviteiten zijn de scouts bij Karin aan het juiste adres. Of het nu om klimmen gaat of een dropping, alles is mogelijk bij haar. Verder regelt ze ook de financiën voor de scouts.

Nancy

Nijmegen

Schadebehandelaar

Verdere hobby’s:

Muziekfestivals bezoeken en films kijken

Over Nancy:

Creatieve ideeën en oplossingen zijn voor Nancy geen enkel probleem. Ze heeft regelmatig contact met andere verenigingen en zet zich ook in voor de diversiteit binnen Scouting Nederland. Tevens verzorgt ze de communicatie naar de ouders.

Patrick

Sinderen

Dierenverzorger

Verdere hobby’s:

Fotograferen, reizen en primitief koken

Over Patrick:

Patrick is een echte natuur- en dierliefhebber en kan hierover mooie verhalen vertellen tegen de scouts. In zijn vrije tijd reist hij graag en komt zo regelmatig nieuwe recepten tegen die we vervolgens weer gebruiken met bijvoorbeeld een primitief koken opkomst.  Patrick is ook de teamleider van de speltak.

Roel

Beroep:

Product support en systeembeheerder bij een fietsenfabrikant

Klussen, sleutelen aan zijn Laro en EHBO

Over Roel:

Een alleskunner, dat is precies het juiste woord voor de omschrijving van Roel. Noem het maar op en hij weet er wel iets vanaf. Jaarlijks kun je hem ook treffen als EHBO-er bij de Nijmeegse Vierdaagse. Daarnaast Roel is ook nog welpenleider.

Romani

Studeert voor leraar Duits

Voetballen en winkelen

Over Romani:

Aan vrolijkheid geen gebrek bij Romani. Ze maakt van iedere opkomst weer een feestje en zorgt met haar improvisatievermogen voor veel verrassingen. Romani is ook nog welpenleidster.

scouts@scoutingzeddam.nl

11 - 15 jaar