Welpenleiding

De welpenleiding zorgt ervoor dat elke opkomst, evenement of kamp goed verzorgd wordt. Het welpenteam is een hecht team dat zeer actief is binnen Scouting Zeddam.
Graag stellen we ons hieronder voor:

welpenleiding2017

Naam: Bagheera de zwarte panter
Woonplaats: 's-Heerenberg
Beroep: studeert werktuigbouwkunde aan HAN in Arnhem
Verdere hobby’s: fietsen, mountainbiken en techniek
Over Bagheera: Als klein welpje vond Bagheera het geweldig hoe de welpenleiding hem veel plezier heeft gebracht. Nu wil hij dat graag terug doen door zelf welpenleiding te zijn. Met Bagheera kunnen de kinderen zich goed uitleven, vooral voor stoeipartijtjes is Bagheera altijd in. Ook zet Bagheera zich veel in voor de PR en de site van Scouting Zeddam.

Naam: Chil de wouw
Woonplaats: Lengel
Beroep: docent Duits op een middelbare school
Verdere hobby’s: fietsen, mountainbiken en techniek
Over Chil: Chil is een echte kindervriend en kan daarom goed opschieten met alle kinderen. Hij is altijd in voor een geintje en je kunt met hem ontzettend hard lachen. Tevens is hij lid van de plaatselijke drumband en harmonie van Zeddam: KNA. Als er dus een keer een muzikale opvulling moet komen ben je bij hem aan het juiste adres. Chil is een actief lid van Scouting Zeddam en zorgt er voor, dat de site van de welpen up-to-date blijft en dat de foto’s van kampen en evenementen snel op de site te zien zijn.

Naam: Hathi de olifant
Woonplaats: Zeddam
Beroep: product support & systeembeheerder bij een fietsenfabrikant
Verdere hobby’s: klussen, auto (Land-Rover)-onderhoud, EHBO
Over Hathi: Hathi is een technische, maar ook zorgdragende leider bij de welpen. Hathi is al jaren actief lid bij Scouting Zeddam als welpen- en scoutsleider. Ook kun je hem vinden als EHBO'er, bijvoorbeeld bij de Nijmeegse 4-Daagse. Je zult hem dan ook altijd bij een kamp tegenkomen met zijn grote EHBO-tas. Hathi is ook erg technisch en weet waar alles in de Blokhut te vinden is. Hathi is de teamleider van de welpen.

Naam: Kaa de slang
Beroep: vrachtwagenmonteur
Verdere hobby’s: karper vissen, carnaval en technische klusjes uitvoeren
Over Kaa: Voor het grote en zware werk is Kaa precies geschikt. Als vrachtwagenmonteur zorgt hij er voor dat grote en zware voertuigen weer piekfijn rijden. Bij de welpen is Kaa altijd in voor een stoeipartijte en weet hij zelfs de drukste kinderen moe te krijgen. Ook ziet Kaa overal werk liggen en pakt dit meteen aan. Kaa is ook scoutsleider.

Naam: Kigo de vis
Beroep: meubel- en interieurbouwer
Verdere hobby’s: karper vissen, carnaval, en technische klusjes uitvoeren
Over Kigo: Voor vragen over bouwwerken kan iedereen bij Kigo terecht. Even een tafel in elkaar zetten is voor hem geen probleem. Als welpenleider heeft Kigo veel verantwoordelijkheidsgevoel en deinst hij er niet voor terug om zijn handen smerig te maken. Hij is een actief lid van de Scoutingvereniging en is ook scoutsleider.

Naam: Mang de vleermuis
Beroep: verpleegkundige in Rijnstate Arnhem
Verdere hobby’s: winkelen en gezellige dingen doen met vrienden
Over Mang: Mang vindt het geweldig om creatieve, educatieve en vooral gekke dingen doen met kinderen. Voor Mang is het belangrijk dat kinderen vooral zichzelf kunnen en mogen zijn en elke week weer wat leren. Overigens is Mang ook op het gebied van zorg een grote aanwinst voor het welpenteam en weet ze door haar ervaringen veel over medicijngebruik.

Naam: Raksha de moederwolf
Woonplaats: Zeddam
Beroep: studeert logopedie aan de universiteit in Nijmegen
Verdere hobby’s: zingen, toneelspelen en gitaarspelen
Over Raksha: Raksha is altijd vrolijk en blij als ze omringd is met kinderen. Ze vindt het heerlijk om met veel welpen de middag door te brengen. Vooral lekker gek doen, buitenspelen en lawaai maken vindt ze geweldig. Ze is altijd heel zorgzaam voor de kleinere welpen en zorgt er dan ook altijd voor dat ieder kind de nodige aandacht krijgt.

Naam: Tabaqui de jakhals
Woonplaats: Deventer
Beroep: magazijnmedewerker bij een medicijngroothandel
Verdere hobby’s: alleen Scouting
Over Tabaqui: Tabaqui is de oudste van het welpenteam en heeft daarmee ook de meeste ervaring. Tabaqui weet alles te vinden in de Blokhut en zorgt er onder andere voor dat het eten en drinken op alle kampen goed geregeld wordt. Ook houdt Tabaqui van veel variatie en dat is dan ook reden waarom hij welpenleiding geworden is.

Naam: Baloe de beer
Beroep: studeert docentenopleiding Duits op de HAN in Nijmegen
Verdere hobby’s: voetballen en winkelen
Over Baloe: Vanaf jongs af aan zit Baloe al bij Scouting Zeddam. Ze is als kleine bever begonnen en is nu welpenleiding. Voor Baloe is het belangrijk, dat de kinderen zichzelf kunnen zijn bij Scouting. Baloe vindt het hartstikke leuk om activiteiten met kinderen te ondernemen en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Aan vrolijkheid ontbreekt het ook niet bij Baloe en kan daarom goed overweg met de welpen.

welpen@scoutingzeddam.nl

7 - 11 jaar

elke zaterdagmiddag van 14:00 - 16:00u

Winterkamp welpen 2014 (22)