Welpenleiding

De welpenleiding zorgt ervoor dat elke opkomst, evenement of kamp goed verzorgd wordt. Het welpenteam is een hecht team dat zeer actief is binnen Scouting Zeddam.
Graag stellen we ons hieronder voor:

welpenleiding2018

Naam: Bagheera de zwarte panter
Woonplaats: 's-Heerenberg
Beroep: studeert werktuigbouwkunde aan HAN in Arnhem
Verdere hobby’s: fietsen, mountainbiken en techniek
Over Bagheera: Als klein welpje vond Bagheera het geweldig hoe de welpenleiding hem veel plezier heeft gebracht. Nu wil hij dat graag terug doen door zelf welpenleiding te zijn. Met Bagheera kunnen de kinderen zich goed uitleven, vooral voor stoeipartijtjes is Bagheera altijd in. Ook zet Bagheera zich veel in voor de PR en de website van Scouting Zeddam.

Naam: Chil de wouw
Woonplaats: Lengel
Beroep: werkt als docent Duits op een middelbare beroeps school
Verdere hobby’s: fietsen, mountainbiken en techniek
Over Chil: Chil is een echte kindervriend en kan daarom goed opschieten met alle kinderen. Hij is altijd in voor een geintje en je kunt met hem ontzettend hard lachen. Tevens is hij lid van de plaatselijke drumband en harmonie van Zeddam: KNA. Als er dus een keer een muzikale opvulling moet komen ben je bij hem aan het juiste adres. Chil is een actief lid van Scouting Zeddam en zorgt er voor, dat de site van de welpen up-to-date blijft en dat de foto’s van kampen en evenementen snel op de site te zien zijn.

Naam: Hathi de olifant
Woonplaats: Zeddam
Beroep: werkt als product support & systeembeheerder bij een fietsenfabrikant
Verdere hobby’s: klussen, auto (Land-Rover)-onderhoud, EHBO
Over Hathi: Hathi is een technische, maar ook zorgdragende leider bij de welpen. Hathi is al jaren actief lid bij Scouting Zeddam als welpen- en scoutsleider. Ook kun je hem vinden als EHBO'er, bijvoorbeeld bij de Nijmeegse 4-Daagse. Je zult hem dan ook altijd bij een kamp tegenkomen met zijn grote EHBO-tas. Hathi is ook erg technisch en weet waar alles in de Blokhut te vinden is. Hathi is de teamleider van de welpen.

Naam: Ikki het stekelvarken
Woonplaats: Nijmegen
Beroep: werkt als leerkracht in het basisonderwijs in Nijmegen
Verdere hobby’s: fietsen, fitness, film
Over Ikki: Ikki vindt het belangrijk dat de welpen veel kunnen bewegen, een hele middag zich buiten kunnen vermaken en dat ze leren samenwerken. Ikki vindt het mooi hoe kinderen op sociaal gebied groeien bij de welpen. Ze kijkt elke week uit om naar de welpen te gaan en geniet elke keer van de opkomst.

Naam: Kaa de slang
Beroep: werkt als vrachtwagenmonteur
Verdere hobby’s: karper vissen, carnaval en technische klusjes uitvoeren
Over Kaa: Voor het grote en zware werk is Kaa precies geschikt. Als vrachtwagenmonteur zorgt hij er voor dat grote en zware voertuigen weer piekfijn rijden. Bij de welpen is Kaa altijd in voor een stoeipartijte en weet hij zelfs de drukste kinderen moe te krijgen. Ook ziet Kaa overal werk liggen en pakt dit meteen aan. Kaa is ook scoutsleider.

Naam: Kigo de vis
Woonplaats: Zeddam
Beroep: werkt als meubel- en interieurbouwer
Verdere hobby’s: karper vissen, carnaval, en technische klusjes uitvoeren
Over Kigo: Voor vragen over bouwwerken kan iedereen bij Kigo terecht. Even een tafel in elkaar zetten is voor hem geen probleem. Als welpenleider heeft Kigo veel verantwoordelijkheidsgevoel en deinst hij er niet voor terug om zijn handen smerig te maken. Hij is een actief lid van de Scoutingvereniging en is ook scoutsleider.

Naam: Ko de kraai
Woonplaats: Braamt
Over Ko:

Naam: Mang de vleermuis
Beroep: werkt als verpleegkundige in Rijnstate Arnhem
Verdere hobby’s: winkelen en gezellige dingen doen met vrienden
Over Mang: Mang vindt het geweldig om creatieve, educatieve en vooral gekke dingen doen met kinderen. Voor Mang is het belangrijk dat kinderen vooral zichzelf kunnen en mogen zijn en elke week weer wat leren. Overigens is Mang ook op het gebied van zorg een grote aanwinst voor het welpenteam en weet ze door haar ervaringen veel over medicijngebruik.

Naam: Marala de flamingo
Woonplaats: Doetinchem
Beroep: werkt als HR Assistant bij een internationale machinedistributeur
Verdere hobby’s: zingen (popkoor en zangles), met vriendinnen afspreken en reizen
Over Marala: 17 jaar nadat Marala zelf welp was, is ze teruggekomen bij Scouting Zeddam om zelf welpenleidster te worden. Ze vindt het leuk dat iedere welp op een ander gebied uitgedaagd kan worden bij de Scouting. Marala is altijd in voor iets nieuws en probeert alle welpen positief te motiveren hun grenzen te verleggen. Doordat ze van zingen houdt, zul je in haar buurt vaak een of ander deuntje horen.

Naam: Mor de pauw
Woonplaats: Lengel
Over Mor:

Naam: Raksha de moederwolf
Woonplaats: Nijmegen
Beroep: werkt als logopedist in Nijmegen
Verdere hobby’s: zingen, toneelspelen en gitaarspelen
Over Raksha: Raksha is altijd vrolijk en blij als ze omringd is met kinderen. Ze vindt het heerlijk om met veel welpen de middag door te brengen. Vooral lekker gek doen, buitenspelen en lawaai maken vindt ze geweldig. Ze is altijd heel zorgzaam voor de kleinere welpen en zorgt er dan ook altijd voor dat ieder kind de nodige aandacht krijgt.

Naam: Tabaqui de jakhals
Woonplaats: Deventer
Beroep: werkt als magazijnmedewerker bij een medicijngroothandel
Verdere hobby’s: alleen Scouting
Over Tabaqui: Tabaqui is de oudste van het welpenteam en heeft daarmee ook de meeste ervaring. Tabaqui weet alles te vinden in de Blokhut en zorgt er onder andere voor dat het eten en drinken op alle kampen goed geregeld wordt. Ook houdt Tabaqui van veel variatie en dat is dan ook reden waarom hij welpenleiding geworden is.

Naam: Thuu de witte cobra
Woonplaats: Wijnbergen
Over Thuu:

welpen@scoutingzeddam.nl

7 - 11 jaar

elke zaterdagmiddag van 14:00 - 16:00u

Winterkamp Welpen 2015 (26)