LEO club Achterhoek stelt zich voor

Hoi allemaal!

Wij zijn LEO club Achterhoek: een gezellige groep jongeren van 18 t/m 30 jaar die zich in wil zetten voor de maatschappij. Dit doen we door acties te organiseren en onze handen uit de mouwen te steken, zoals bijvoorbeeld het schilderen van jullie zolderlokaal tijdens NLdoet! We komen eens per maand in Varsseveld samen om, onder het genot van een drankje, te bespreken welke doelen we willen gaan steunen en hoe we dat gaan doen.

LEO staat voor Leadership, Experience en Opportunity. Je bouwt als lid een netwerk op, er bestaan wereldwijd wel 143 LEO clubs en ook binnen je club kent iedereen net weer wat andere mensen dan jij. Je maakt een persoonlijke ontwikkeling door; binnen de club heeft ieder zo zijn eigen functie, waarbij we rekening houden met de hoeveelheid tijd die iemand naast zijn/haar baan/studie/stage heeft. Maar… het is vooral erg gezellig; denk aan uit eten, bowlen en andere activiteiten die je met z’n allen onderneemt.

Op dit moment bestaan wij uit 8 leden en zijn we op zoek naar meer leden! Lijkt het je leuk een keer vrijblijvend aan te schuiven bij een vergadering of mee te doen met een actie? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en check onze Facebookpagina.

Wie weet tot ziens!

- LEO club Achterhoek