Scouting Zeddam bestaat 75 jaar

Op 14 maart 2021 bestaat onze mooie Scoutingvereniging 75 jaar. De voorbereidingen om er in 2021 een feestjaar van te maken zijn in volle gang en er zijn al veel leuke ideeën om dit samen met onze jeugdleden, oud-leden, kaderleden en andere betrokkenen te vieren. Één van deze ideeën is het verzamelen en bundelen van onze geschiedenis. Er is namelijk veel veranderd in de loop van de tijd en niet alles is even goed vastgelegd.

Scouting Zeddam jubileumlied

Dit jaar is ons eigen jubileumlied uitgebracht. Het lied is geschreven en ingespeeld door onze eigen Timo. Beluister het jubileumlied online via Soundcloud of Spotify (klik op link). De songtekst is te vinden in het Scouting Zeddam magazine van mei 2021.

Wij hebben jouw hulp nodig!

Wij zijn op dit moment op zoek naar foto’s, tekeningen, anekdotes/verhalen en andere materialen, zoals kleding, logboeken, vlaggen, etcetera. Niets is te gek en alle input is welkom. Mocht je deze hebben of iemand kennen wie deze heeft, dan zouden we graag met jou of degene in contact komen. Stuur dan een mailtje naar:

Wij hopen op veel input van jullie om met al deze gegevens een mooi jubileumboek neer te kunnen zetten, want 75 jaar Scouting Zeddam laten we niet onopgemerkt aan ons voorbij gaan.

Scouting Zeddam 75 jaar Copy