Scouting Zeddam bestaat 75 jaar

Op 14 maart 2021 bestond onze mooie Scoutingvereniging 75 jaar. In 2021 hebben we niet alle activiteiten kunnen organiseren. We zijn bezig om er ook in 2022 een feestjaar van te maken. Er zijn al veel leuke ideeën om dit samen met onze jeugdleden, oud-leden, kaderleden en andere betrokkenen te vieren.

Reüniefeest 2 juli 2022

Uitnodiging Scouting Zeddam reüniefeest 2 juli 2022 low

Op 2 juli a.s. wordt er een reünie georganiseerd ter ere van 75 jaar Scouting Sint Oswaldusgroep Zeddam. Het gaat feestje worden..

Kent u andere (oud)leiding of vrijwilligers die dit reüniefeest zeker ook niet mogen missen, stuur het dan door.

Aanmelden kan via https://forms.gle/J82sGAn5VCJR9Vwt6https://forms.gle/J82sGAn5VCJR9Vwt6 of door te reageren naar jubileum@scoutingzeddam.nl Ook kan er via post worden aangemeld.

Via de Scouting Zeddam Facebookpagina wordt je op de hoogte gehouden van de laatste updates. Neem deel aan het "Reüniefeest Scouting Zeddam 75 jaar" evenement op Facebook en zorg dat je niets mist.

Jubileumboek

Omslag Scouting Zeddam jubileumboekHet jubileumboek ter ere van ons 75-jarig jubileum is klaar. In het mooie boekje wordt de geschiedenis van onze Scouting besproken en er komen oud- en huidige leden aan het woord. Ook valt er veel te leren over onze vereniging en onze verschillende leeftijdsgroepen. Het boek is niet alleen bedoeld voor leden, maar het is ook leuk voor mensen uit de buurt of andere geïnteresseerden. Het jubileumboek is een echt ‘bewaar-item’ en staat mooi in de boekenkast. Wilt u ook een exemplaar bemachtigen? Vul dan het formulier in via deze link of stuur een mail naar jubileum@scoutingzeddam.nl. Vermeld hierbij uw naam, telefoonnummer en adres. We verstrekken maximaal één boek per huishouden/gezin en hiervoor hoeft u geen (oud) lid te zijn. Huidige jeugd- en kaderleden krijgen sowieso een boek, dus die hoeven zich niet in te schrijven. Let op: de voorraad is beperkt, dus wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Jubileumlied

Dit jaar is ons eigen jubileumlied uitgebracht. Het lied is geschreven en ingespeeld door onze eigen Timo. Beluister het jubileumlied online via Soundcloud of Spotify (klik op link). De songtekst is te vinden in het Scouting Zeddam magazine van mei 2021.

Wij hebben jouw hulp nodig!

Wij zijn op dit moment op zoek naar foto’s, tekeningen, anekdotes/verhalen en andere materialen, zoals kleding, logboeken, vlaggen, etcetera. Niets is te gek en alle input is welkom. Mocht je deze hebben of iemand kennen wie deze heeft, dan zouden we graag met jou of degene in contact komen. Stuur dan een mailtje naar: jubileum@scoutingzeddam.nl

Wij hopen op veel input van jullie om met al deze gegevens een mooi jubileumboek neer te kunnen zetten, want 75 jaar Scouting Zeddam laten we niet onopgemerkt aan ons voorbij gaan.

Scouting Zeddam 75 jaar Copy