Scouting Zeddam bestaat 75 jaar

Op 14 maart 2021 bestaat onze mooie Scoutingvereniging 75 jaar. We zijn bezig met het organiseren van activiteiten om er in 2021 een feestjaar van te maken. Er zijn al veel leuke ideeën om dit samen met onze jeugdleden, oud-leden, kaderleden en andere betrokkenen te vieren. Lees hieronder wat we allemaal van plan zijn.

Jubileumboek

Het is bijna zo ver! Het jubileumboekje ter ere van ons 75 jarig jubileum is klaar om gedrukt te worden. In het mooie boekje wordt de geschiedenis van onze Scouting besproken en er komen oud- en huidige leden aan het woord. Ook valt er veel te leren over onze vereniging en onze verschillende leeftijdsgroepen. Het boekje is niet alleen bedoeld voor leden, maar het is ook een leuk boekje voor mensen uit de buurt of andere geïnteresseerden. Het jubileumboekje is een echt ‘bewaar-boekje’ en staat mooi in de boekenkast. Wilt u ook een exemplaar bemachtigen? Vul dan het formulier in via deze link of stuur een mail naar . Vermeld hierbij uw naam, telefoonnummer en adres. We verstrekken maximaal één boekje per huishouden/gezin en hiervoor hoeft u geen (oud) lid te zijn. Huidige jeugd- en kaderleden krijgen sowieso een boekje, dus die hoeven zich niet in te schrijven. Let op: de voorraad is beperkt, dus wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Speurtocht 16 t/m 31 oktober

Download de speurtocht hier

Voor het vieren van ons jubileumjaar hebben wij een speurtocht uitgezet in Zeddam en omgeving die langs belangrijke locaties gaat voor onze vereniging. In deze tocht van ongeveer 8 km komt er een stukje geschiedenis van 75 jaar Scouting Zeddam aan bod en is er bij het insturen van de antwoorden ook nog een leuke prijs te winnen. Maar dat is nog niet alles! Op zaterdag 16 oktober vindt de kick-off van deze speurtocht plaats en is er langs de route ook verschillende bemande posten te vinden met typische Scoutingactiviteiten. Een ideaal uitje voor het gehele gezin! Mocht u helaas niet kunnen is dit geen enkel probleem, want de tocht is hierna zonder bemande posten t/m zondag 31 oktober te lopen en ook dan maakt u nog kans op een mooie prijs!

Speurtocht poster afbeelding Copy

Jubileumlied

Dit jaar is ons eigen jubileumlied uitgebracht. Het lied is geschreven en ingespeeld door onze eigen Timo. Beluister het jubileumlied online via Soundcloud of Spotify (klik op link). De songtekst is te vinden in het Scouting Zeddam magazine van mei 2021.

Wij hebben jouw hulp nodig!

Wij zijn op dit moment op zoek naar foto’s, tekeningen, anekdotes/verhalen en andere materialen, zoals kleding, logboeken, vlaggen, etcetera. Niets is te gek en alle input is welkom. Mocht je deze hebben of iemand kennen wie deze heeft, dan zouden we graag met jou of degene in contact komen. Stuur dan een mailtje naar:

Wij hopen op veel input van jullie om met al deze gegevens een mooi jubileumboek neer te kunnen zetten, want 75 jaar Scouting Zeddam laten we niet onopgemerkt aan ons voorbij gaan.

Scouting Zeddam 75 jaar Copy