Scouting Zeddam 70 jaar!

Zoals de meesten van jullie waarschijnlijk al weten, bestaat Scouting Zeddam dit jaar op 14 maart 70 jaar! Wij willen dat niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Voor alle jeugdleden komt er een speciaal jubileum kamp in het weekend van 27-28-29 mei.

Voor de bevers bestaat dit weekend maar uit één nachtje, zij hebben van zaterdag op zondag kamp. We organiseren één groot kamp waarbij alle jeugdleden samen met de leiding leuke dingen gaan doen. De uitnodiging ontvangt u te zijner tijd van de betreffende speltak.

Ook zal er op 23 april een feestavond/reünie voor alle (oud)leiding en andere vrijwilligers komen. Hiervoor zijn al een heleboel namen en adressen van oud vrijwilligers gevonden, maar er missen er ook nog een aantal. Bent u of kent u mensen die actief geweest zijn binnen Scouting Zeddam, geef dan alstublieft deze namen aan de jubileumcommissie door op emailadres: jubileum@scoutingzeddam.nl Wij zullen dan kijken of ze al op de lijst staan.

Er komt ook een Facebookpagina waarop u de ontwikkelingen over de reünie kunt volgen.

Hebt u interesse om hand- en spandiensten te verrichten in het jubileumweekend voor de jeugdleden, dan horen we dat graag van u via bovenstaand mailadres.

Alle andere vragen over het weekend kunt u na de informatie vanuit de speltak stellen aan de leiding.

- de Jubileumcommissie