Jubileumboek gedrukt en klaar

Het jubileumboek ter ere van ons 75-jarig jubileum is klaar.

Vanochtend is het eerste exemplaar van ons jubileumboek overhandigd aan Arjan van de explorerbegeleiding. Na hem thuis te hebben verrast mocht hij als eerste bekijken wat van het jubileumboek geworden is. Wat zijn we trots!
Arjan heeft, naast al jarenlang leiding te zijn, zich afgelopen tijd ingezet voor de sponsoring van het jubileumjaar. Arjan gefeliciteerd met deze eer!
Volgend weekend gaan we de boeken uitdelen aan al onze jeugdleden en vrijwilligers. Voor alle oudleiding, geïnteresseerden en betrokkenen komt er hierna een drive trough moment om het boek te bemachtigen. Houdt hiervoor de socials en e-mail in de gaten.

In het mooie boekje wordt de geschiedenis van onze Scouting besproken en er komen oud- en huidige leden aan het woord. Ook valt er veel te leren over onze vereniging en onze verschillende leeftijdsgroepen. Het boek is niet alleen bedoeld voor leden, maar het is ook leuk voor mensen uit de buurt of andere geïnteresseerden. Het jubileumboek is een echt ‘bewaar-item’ en staat mooi in de boekenkast. Wilt u ook een exemplaar bemachtigen? Vul dan het formulier in via deze link of stuur een mail naar jubileum@scoutingzeddam.nl. Vermeld hierbij uw naam, telefoonnummer en adres. We verstrekken maximaal één boek per huishouden/gezin en hiervoor hoeft u geen (oud) lid te zijn. Huidige jeugd- en kaderleden krijgen sowieso een boek, dus die hoeven zich niet in te schrijven. Let op: de voorraad is beperkt, dus wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

20211128 jubileumboek eerste exemplaar  20211128 jubileumboek omslag