Aanmelden

Leuk dat jullie belangstelling hebben voor Scouting Zeddam. Wij hebben echter alle groepen vol zitten en hebben een wachtlijst. Om de kinderen vrijblijvend op de wachtlijst te zetten vul je het aanmeldformulier op deze pagina in en klik je op 'Verzenden'. Als er ruimte vrij is gekomen in de groep voor nieuwe kinderen, krijgen jullie daarover bericht van de leiding.

Vaak is dat in oktober als van iedere leeftijdsgroep de oudste kinderen doorstromen naar de volgende leeftijdsgroep.In dat geval mogen ze 4 opkomsten vrijblijvend komen meedoen en dan beslissen of ze lid willen worden.

Wilt u meerdere kinderen aanmelden? Dit kan door per kind deze gegevens in te vullen, en daarna de pagina opnieuw laden nadat de gegevens van het eerste kind zijn verstuurd.

Na het verzenden van de gegevens ontvangen jullie een mailtje met de bevestiging dat de gegevens goed zijn ontvangen. Daarna hoort u weer van ons zodra er ruimte is in de groep voor uw kind.

Contributie

In 2024 bedraagt de contributie €30,00 per kwartaal voor jeugdleden uit gemeente Montferland en €35,00 per kwartaal voor jeugdleden buiten gemeente Montferland. De contributie wordt via automatische incasso per kwartaal geïnd. Het kampgeld (per speltak verschillend) is niet inbegrepen bij de contributie.

Wij nemen deel aan de ‘Meedoen in Montferland’ -regeling als aanbieder. Indien u daar voor in aanmerking komt, kunt u punten inleveren en de contributie via deze regeling door ‘Meedoen in Montferland’ laten betalen. Meer informatie hierover kunt u vinden op: www.meedoeninmontferland.info

Scouting Nederland heeft een regeling die het voor kinderen uit financieel minder daadkrachtige gezinnen mogelijk maken om toch mee te doen met Scouting. Deze regeling kun je zien als een vangnet. Bieden andere regelingen (zoals de bovengenoemde ‘Meedoen in Montferland’ -regeling) in het specifieke geval geen of onvoldoende uitkomst, dan kunt u aanspraak maken op de deze regeling. Meer informatie over deze regeling van Scouting Nederland kunt u vinden op: https://www.scouting.nl/ondersteuning/financi%C3%ABn/financi%C3%ABle-tegemoetkoming

Afmelden

Het opzeggen van het lidmaatschap moet schriftelijk of via e-mail gebeuren bij de penningmeester.

De contributie loopt door tot en met het kwartaal waarin het lidmaatschap is opgezegd.
U krijgt na afmelding een bevestiging dat de incasso is stopgezet.

Penningmeester:  

Frank Weijers
Gildebongerd 119  
7038DC  Zeddam
penningmeester@scoutingzeddam.nl